Kanalomlægning, startfrekvens samt infofolder...
Forening: Tarupparkens A/L
Publiceret af: Anders Hinds Larsen
Dato: 29-01-2017 12:03:43
Kategori: Generelt
     
Kanalomlægningen ændrer på radio og tv  
     
 
Kanalomlægning er rykket, og starter ikke som planlagt i uge 3. Den starter 31. januar 5 og frem til 9. marts 2017.  

Her laver vi FM-sluk og ændrer startfrekvens. På dagen, hvor kanalomlægningen finder sted i jeres område, vil der forekomme korte afbrydelser på tv,
 
 
  bredbånd og bredbåndstelefoni. Afbrydelserne vil ske mellem kl. 1.00 om natten til kl. 9.00 om morgenen.

Med kanalomlægningen giver vi plads til alle 6 DR-kanaler i HD-kvalitet og øger samtidig billedkvaliteten (bitraten) på de 26 mest sete tv-kanaler i YouSee’s regionsudbud.

Desuden slukkes FM-signalet via kabel-tv-stikket. Det betyder, at jeres beboere/medlemmer skal til at høre radio på en ny måde, hvis der er trukket et kabel fra deres radio til R-indgangen i kabel-tv-stikket. Den plads som FM-signalet har optaget i kabel-tv-nettet bliver fremover brugt til bedre tv- og bredbåndsløsninger. Der er flere måder, som jeres beboere/medlemmer kan høre radio på fremover. De kan for eksempel bestille en gratis stueantenne eller spare 20 % på en DAB-radio, som modtager radiokanalerne digitalt.

 
Se video om FM-sluk
 
 
     
 
     
  Vi ændrer også startfrekvensen på tv-kanaler  
     
 
For at give et bedre tv-signal og en højere billedkvalitet, ændrer vi startfrekvensen til 450 MHz på tv-kanalerne. Hvis jeres beboere/medlemmer oplever sort skærm efter kanalomlægningen, er det fordi, tv’et ikke har indlæst den nye frekvens automatisk. De skal i så fald selv ændre frekvensen og genindlæse kanalerne.
 
 
 
I finder mere information på yousee.dk/tv2017.
 
     
 
     
 
 
 
     
  Tjek hvornår kanalomlægningen sker hos jer  
     
  Du kan online taste jeres postnummer og se datoen for, hvornår kanalomlægningen finder sted i jeres område. Og dermed hvornår FM-signalet via kabel-tv-stikket slukkes, og jeres beboere/medlemmer eventuelt skal genindlæse deres tv-kanaler og samtidig får adgang til alle DR-kanaler i HD.

 
Se omlægningsdato
 
 
 
 
     
 
     
  Information til jeres beboere/medlemmer  
     
  I ugen op til kanalomlægning i jeres område sender vi materialer til dem af jeres beboere/medlemmer, som må modtage kommunikation fra os.

Det ene element er en husstandsomdelt folder, som kommer ud sammen med magasinet ”Med rundt”. Folderen uddeles sammen med andre reklamer. Dvs. det er en del af det omslag som posten omdeler.

 
Se folder
 

Folderen angiver ikke direkte navn og adresse på kunden i materiale. Og sendes naturligvis ikke til husstande, som abonnerer på ’Reklamer nej tak’, er på Robinson listen mv.

Desuden sender vi en e-mail til de beboere/medlemmer, som har givet ok til, at vi kommunikerer til dem (har givet permission).

 
Se e-mail
 

De antenne- og boligforeninger og deres beboere/medlemmer, som ikke er omfattet af FM-sluk og ændring af startfrekvens, modtager ikke den husstandsomdelte folder og e-mail. 

Venlig hilsen
YouSee


 

 
Cookies

Kontakt

Tarupparkens Antennelaug

Kontakt: Klik her