Tv-kanalen TCM lukker og erstattes med Viasat Series
Forening: Tarupparkens A/L
Publiceret af: Anders Hinds Larsen
Dato: 24-04-2017 22:14:31
Kategori: Generelt
     

 
 
  Tv-kanalen TCM lukker og erstattes med Viasat Series  
     
 
Fra den 1. juni 2017 er det ikke længere muligt at se tv-kanalen TCM. Turner Broadcasting System, som ejer TCM, har besluttet at lukke kanalen i hele Norden. 

Hvad betyder lukningen af TCM?

Beboere/medlemmer, som har TCM i tv-pakken, kan fremover ikke se kanalen. Derfor lægger vi en ny
 
 
  kanal i Fuldpakken den 1. juni. Den hedder Viasat Series og viser et bredt udvalg af tv-serier inden for både spænding, krimi, komedie og drama fx NCIS, Seinfeld, Dexter og Californication. Ændringen sker automatisk og Viasat Series får kanalplads 65 (som TCM har i dag).

TCM som Ekstrakanal
Beboere/medlemmer, som i dag har tilkøbt TCM som en ekstrakanal, skal ikke gøre noget. Vi sørger for at opsige aftalen om denne ekstrakanal med virkning fra den 1. juni 2017.

TCM som valgfri tv-kanal (Bland Selv-pakke)

Beboere/medlemmer, som i dag har valgt TCM som en af de valgfri kanaler, skal inden den 20. maj vælge en ny kanal, hvis det skal virke fra den 1. juni. De kan få hjælp til at skifte tv-kanal på yousee.dk/skiftkanal.
 
Vi sender mail eller brev til jeres beboere/medlemmer
I løbet af denne og næste uge vil jeres beboere/medlemmer, som enten har TCM via Fuldpakken, som Ekstrakanal eller som valgfri tv-kanal, modtage information fra os.

Hos bolig-/antenneforeninger, som selv sammensætter deres tv-pakker, sender vi kun mail eller brev til de af jeres medlemmer/beboere, som har valgt TCM som Ekstrakanal eller valgfri tv-kanal (Bland Selv-kanal).  


Venlig hilsen
YouSee


 

 
Cookies

Kontakt

Tarupparkens Antennelaug

Kontakt: Klik her