Snart kan mobilen bruges i 36 lande i Europa
Forening: Tarupparkens A/L
Publiceret af: Anders Hinds Larsen
Dato: 25-04-2017 08:34:20
Kategori: Generelt
     
Snart kan mobilen bruges i 36 lande i Europa  
     
 
Vi lancerer helt nye mobilpakker
8. maj, så man kan bruge sin mobil i 36 lande i Europa. Det betyder, at jeres medlemmer/beboere med de nye pakker både kan tale, sms's, sende billeder og bruge data uanset, hvor de befinder sig. Så skal de ikke længere bekymre sig om, hvad det koster at ringe hjem fra Italien eller tjekke mails fra cafeen i Berlin.
 
 
 
Mobilkunderne kan bruge samme mængde tale, sms og data i de 36 lande, som pakken giver i Danmark - dog højst 10 GB data. Men det giver også rig mulighed for at tjekke mails, finde vej og lytte til ens yndlingsmusik på rejsen.
 
Nuværende YouSee mobilkunder kan også nyde godt af ændringerne og bruge mobilen i Europa - men dog først fra 15. juni.
 
 
Læs mere
 
 
     
 
     
  De nye muligheder medfører en justering i prisen for de fleste eksisterende kunder

Da de fleste eksisterende mobilkunder fra den 15. juni også kan benytte mobilen i 36 lande i Europa, sker der en justering i prisen på deres mobilpakker. For størstedelen justeres prisen med 10 kr. For kunder med de billigste mobilpakker ændres prisen med 20 kr. Det skyldes bl.a., at YouSee skal ud og købe mere tale og data hos udenlandske teleoperatører. Justeringen af prisen sker pr. 1. juli 2017. Mobilkunder med foreningsrabat fastholder denne.

Sammenlignet med resten af EU har danskerne meget billige mobilabonnementer med store datapakker. Muligheden for at bruge mobilen i 36 lande i Europa medfører højere omkostninger for især de nordiske teleselskaber. Derfor stiger mobilpakkerne i pris.
 
     
 
     
  Sådan kan mobilen bruges i Europa efter 15. juni
  • De kan bruge op til 10 GB data i 36 lande i Europa – dog ikke mere data end det, der er inkluderet i deres mobilpakke, og som endnu ikke er brugt.
  • De kan bruge mobilen som herhjemme, når de rejser i 36 lande. De kan ikke have en mobilpakke i Danmark og opholde sig permanent i et andet land.

Venlig hilsen
YouSee


 

 
Cookies

Kontakt

Tarupparkens Antennelaug

Kontakt: Klik her