Nyheder i oktober måned.
Forening: Tarupparkens A/L
Publiceret af: Anders Hinds Larsen
Dato: 09-10-2017 09:21:44
Kategori: Generelt
     

 
 
     
  Den 31. oktober ændrer Viasat navn på deres sportskanal TV3 SPORT 2 - til TV3 MAX. TV3 MAX vil sende et mix af sport, livsstilsprogrammer, comedy og tv-serier, der især henvender sig til den mandlige TV-seer.

På TV3 MAX har topfodbold, og i høj grad engelsk fodbold, fået en særplads. Kanalen viser stærke kampe fra Premier League, League Cup og den næstbedste engelske fodboldrække The Championship. Se også de store europæiske fodboldligaer som La Liga, Serie A, den franske Ligue 1, den danske Superliga og verdens fineste turnering, Champions League. Endvidere dækker TV3 MAX også tysk håndbold, Champions League håndbold og ATP-tennis.

Når TV3 MAX ikke sender LIVE sport fra de største turneringer, finder du masser af originale comedy-programmer som Simpsons, Top Gear og How I Met Your Mother. 

TV3 MAX kan automatisk ses af medlemmer/beboere, som har TV3 SPORT 2 i deres nuværende tv-pakke.

TV3 SPORT 1 skifter samtidig navn til TV3 SPORT, da der ikke længere er en SPORT 1 og SPORT 2 kanal. Men bortset fra navneændringen sker der ingen ændringer.
 
     
 
     
  Månedens YouSee Premiere: Patriots Day  
     
 
Hver måned giver vi alle medlemmer/beboere med en YouSee Tv-boks fri adgang til en udvalgt premierefilm. De kan se filmen, når de vil. Hvor de vil. Og lige så mange gange, de vil.

I hele oktober måned kan de se dramaet Patriots Day, hvor det lokale politi og FBI må arbejde sammen for at finde gerningsmændene, da to
 
 
  bomber detoneres ved det traditionsrige Boston Marathon. Patriots Day er baseret på den sande historie om den største menneskejagt i USA's historie.

Læs mere om filmen

 
     
 
     
  YouSee On Tour i oktober  
     
  I oktober måned kører YouSee’s tour-bus rundt i hele landet. Her kan jeres medlemmer/beboere besøge os og opleve vores tv-, bredbånds- og mobilløsninger. De har også mulighed for at få fingrene i et af vores stærke tour-tilbud.

Den rullende butik er åben for alle, og der er også kaffe på kanden – så kom forbi til en kop og en uformel snak.

Se om tour-bussen kommer i jeres lokalområde

 
     
   
     
  Venlig hilsen
YouSee
 
   


 

 
Cookies

Kontakt

Tarupparkens Antennelaug

Kontakt: Klik her