De sidste nye nyheder fra YouSee.
Forening: Tarupparkens A/L
Publiceret af: Anders Hinds Larsen
Dato: 02-11-2017 18:48:20
Kategori: Generelt
     
 
   
  Det skal være nemt at overskue hvilke fordele, der følger med, når man har valgt YouSee og, hvad man får hos os, som man ikke får andre steder!
 
I morgen går vi derfor i luften med vores nye kundeløfte – Få mere med. Her sætter vi fokus på de unikke fordele man får, når man har tv, bredbånd og mobil fra YouSee.
 
Her kan du se vores nye reklamefilm før alle andre.

 
Se filmen
 
 
Selvom jeres forening ikke nødvendigvis har alle vores produkter og tjenester, er det vigtigt, at du som beslutningstager i jeres forening kender til de muligheder, som jeres forening kan få adgang til. Læs videre og se, hvad man får, hvis man har tv, bredbånd og mobil.
 
     
 
     
  Mere end bare traditionelt tv  
     
 
Med tv fra YouSee får du ikke bare en klassisk tv-pakke. Du får mulighed for at se dine yndlingskanaler, dine streamingtjenester og alle de nyeste lejefilm direkte på dit tv. Og så giver vi dig ovenikøbet fri adgang til en lang række film, serier, børneprogrammer og eksklusiv underholdning, som du kan se før alle andre.
 
 

 

Mere eksklusiv underholdning!

Se sæson 6 og 7 af den populære advokatserie Suits, før alle andre i Danmark.
 
Mere mode!
Få eksklusiv adgang til den nye kanal ChriChriTV, som Christiane Schaumburg-Müller står bag. Og bliv en af de første til at se kanalens programserier om mode, mad og meget mere. 

Mere kage!
Mød Luna, det unge talent fra Den Store Bagedyst, i det nye program Lunas Kage Bage Show. Programmet er produceret af YouSee, og kan kun ses hos os.

Se det hele fra i dag!
Det hele kan ses fra i dag via YouSee TV & Film-appen eller YouSee Tv-boksen.

Læs mere fra 2. november

 
     
 
     
  Mere end en hurtig forbindelse  
     
 
Med bredbånd fra YouSee får du ikke kun en hurtig internetforbindelse. Du får noget, som efterhånden er lige så vigtigt, når du surfer på nettet: Sikkerhed online.
 
Mere sikkerhed
Med vores sikkerhedspakke kan du færdes trygt på nettet. Måske har du allerede sikkerhedspakken med i dit bredbånd? Ellers er du altid 
 
 
  velkommen til at ringe til os på 70 70 40 40 med spørgsmål om fx virus eller hvordan du beskytter dine børn bedst på nettet.

Mere hjælp
Har din hund tygget i kablet, eller er der noget, der driller? Vi har mere end 1.200 teknikere og endnu flere kundeservicemedarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig med alt muligt alle ugens dage.
 
     
 
     
  Mere end fri tale og masser af data  
     
 
Med et mobilabonnement fra YouSee får du mere end fri tale og masser af data. Du får Danmarks bedste mobilnetværk. Så kan du se din yndlingsserie på farten, uden at forbindelsen hakker. Og du kan tale i telefon uden afbrydelser – uanset om du er inde, ude, på vej over broen eller på weekend i sommerhuset. Men det er ikke det eneste, du får med.
 
 
 
  Mere musik!
I stedet for selv at skulle bruge penge på en musiktjeneste hver måned, får du fri adgang til vores musikapp, YouSee Musik. Her kan du frit lytte til over 30 millioner musiknumre. Så kan du altid høre din yndlingsmusik.
 
Mere net!
For 3. år i træk er vores mobilnetværk målt til at være Danmarks bedste. Så lad batteriet op på din mobil og surf og snak dig gennem hele landet.
 
     
 
     
  Få endnu mere med

Med YouSee kan du desuden være med helt fremme til de største oplevelser. Hvert år inviterer vi til masser af fede koncerter og events. Fra akustiske sessioner med Burhan G og Rasmus Seebach til vores helt store YouSee Live-koncerter.
 
Du får også: 
  • Danmarks største kundeservice
  • 44 butikker med hundredvis af eksperter
  • Et stort online hjælpeunivers fyldt med gode råd
Venlig hilsen
YouSee
 
     


 

 
Cookies

Kontakt

Tarupparkens Antennelaug

Kontakt: Klik her