Nyheder til medlemmerne.
Forening: Tarupparkens A/L
Publiceret af: Anders Hinds Larsen
Dato: 05-12-2017 17:23:36
Kategori: Generelt
     

   
  Grundpakken får underholdning  
     
   
     
  Alle medlemmer/beboere med kun en Grundpakke har nu mere underholdning i deres tv-pakke. De har nemlig fri adgang til YouSee Film og Serier med alt fra store blockbustere, romantiske komedier, actionfilm og meget mere. De har adgang til udvalgte film i de mest populære genrer, velkendte titler og mere kunstneriske, prisbelønnede mesterværker.  
     
 
     
  Alle med Fuldpakken eller tv-boks får Paramount+  
     
   
     
  672.000 danskere kan nu se Paramount+ med masser af klassikere og favoritter fra det amerikanske filmselskab Paramount Pictures inkluderet som en del af deres tv-pakke. De står bag nogle af de allerstørste biograffilm – og vi har sørget for, at alle med en Fuldpakke eller en YouSee tv-boks kan se mange af deres film inden et år efter biografpremieren.

De er fx nye film som Jack Reacher: Never go back, Monster Trucks og xXx The Return of Xander Cage eller klassikere som An Officer and a Gentleman, Godfather og Star Trek.

Filmene findes i YouSee Tv & Film-appen, tv.yousee.dk eller på YouSee Tv-boksen.

Kun foreninger med vores regionsudbud eller kanalerne: VH1, Nickelodeon, Comedy Central og MTV i deres tv-udbud, får Paramount+ i Fuldpakken. Der følger dog altid Paramount+ med en tv-boks fra YouSee.

Læs mere om alt det nye indhold, som jeres medlemmer/beboere har adgang til gennem tv-pakken på yousee.dk/fremtidenstv.
 
     
 
     
  Flere stærke serier fra Comedy Central og MTV  
     
 
Som en del af Paramount+ får jeres medlemmer/beboere med en Fuldpakke eller en YouSee tv-boks også mere end 650 episoder af populære programmer fra MTV og Comedy Central.

Comedy Central byder på de sjoveste komedieserier, late night talkshows og det bedste stand-up fra hele verden. Vi giver  adgang til et en lang række af kanalens 
 
 
  populære programmer spækket med vittig satire som fx The Daily Show og Amy Schumer.

MTV har altid været førende inden for nytænkende og provokerende underholdning til de unge. Du får mulighed for at se nogle af de fantastiske shows som fx Catfish, Awkward, Geordie Shore og Jersey Shore. 
 
     
 
     
  Her kan al den nye underholdningen ses  
     
   
     
  Al den nye underholdning kan ses på tv'et med YouSee tv-boksen, på tablet og mobil med YouSee Tv & Film-appen eller på tv.yousee.dk.  
     
 
     
  Medlemmer/beboere med en ældre tv-boks  
     
 
Er jeres  medlemmer/bebobere blandt de 20.000 med den ældre Samsung tv-boks, får de adgang til al underholdningen, men kan dog kun se dem i YouSee Tv & Film-appen eller på tv.yousee.dk.

Venlig hilsen
YouSee
 
 
     
 
 


 

 
Cookies

Kontakt

Tarupparkens Antennelaug

Kontakt: Klik her