Ny aftale indgået - skal dog godkendes af aktionærer og konkurrencemyndighederne
Forening: Tarupparkens A/L
Publiceret af: Anders Hinds Larsen
Dato: 04-02-2018 18:04:04
Kategori: Generelt
     
Skaber fuldt integrerede medie- og kommunikationsudbyder  
     
 
TDC Group og MTG har indgået en aftale, der betyder, at MTG Nordic Entertainment og MTG Studios (tilsammen MTG Nordics) kombineres med TDC Group. Dermed skabes Europas første fuldt integrerede medie- og kommunikationsudbyder.
 
Med den nye aftale samles YouSee, Get, Viasat, TV3, Viaplay og flere 
 
 
  andre velkendte medievirksomheder i et selskab med en rækkevidde på mere end 10 mio. husstande i Norden.
 
Aftalen samler TDC Groups stærke portefølje af mobil-, bredbånds- og tv-tjenester med MTG Nordics’ stærke indholdsproduktion, rettigheder, tv-transmission og streaming-tjenester.
 
Styrker underholdningen til kunderne
De to forretninger supplerer hinanden, og sammenlægningen vil give os en endnu stærkere innovationskraft. Sammen vil vi få mulighed for at tilbyde kunderne endnu mere attraktivt indhold samt at skabe den næste generation af underholdningsprodukter. Selskabet vil være det første af sin slags i Europa.
 
Det fremtidige selskab vil investere mere i underholdning end nogen anden i Norden, og virksomheden vil være i stand til at nå alle nordiske husstande via egne stærke regionale distributions- og salgskanaler samt forsat samarbejde med en række vigtige partnere.
 
Selskabet har en ambition om at styrke den lokale indholdsprofil og den nordiske indholdsbranche gennem fortsatte investeringer. Samtidig ønsker selskabet at fortsætte samarbejdet med en lang række lokale og internationale partnere for dermed at skabe en åben platform, som muliggør distribution af alt det bedste indhold til den nordiske forbruger.
 
Aftalen skal godkendes
Gennemførsel af aftalen indebærer, at visse kriterier skal være opfyldt, ligesom aktionærerne i TDC Group og MTG skal godkende aftalen, og parterne skal sikre sig de nødvendige godkendelser fra konkurrencemyndighederne i de relevante lande. Transaktionen forventes gennemført i anden halvdel af 2018.
 
Ifølge aftalen vil MTG modtage 308.880.260 TDC-aktier og 3,3 mia. svenske kroner. Dermed vil MTG få en ejerandel på 28 pct. af TDC Group. 100 procent af alle MTG Nordics’ aktier vil blive overført til TDC Group.
 
     
 
     
  eSportligaen og YouSee vil gøre eSporten folkelig  
     
   
     
  eSport er en af de hurtigst voksende sportsgrene i Danmark. Mere end 500.000 danskere spiller regelmæssigt computer, og stadig flere går i dag også skridtet videre og dyrker organiseret eSport.
 
Danmarks officielle eSportliga, eSportligaen, og YouSee, indgår en seksårig partnerskabsaftale, som skal accelerere udbredelsen af eSporten i Danmark. Målet er, at 50.000 danskere skal konkurrere i eSportligaen i 2020. eSportligaen skifter samtidigt navn til YouSee eSportligaen, men fortsætter som selvstændig almennyttig forening.
 
Danmark er et foreningsland, og sammen med eSportsligaen vil vi gerne flytte eSporten fra værelset hjemme i privaten til foreningen og sikre gode spiloplevelser i organiserede fællesskaber og sammen med andre, ligesom vi kender fra andre sportsgrene. Vi vil samtidig gerne understøtte det igangværende arbejde med at få eSporten anerkendt som sportsgren og sikre, at interesserede danskere om kort tid også vil kunne se eSport-kampe og følge deres favorithold på YouSee’s tv-kanaler.
 
YouSee eSportligaen konkurrerer udøverne i Counter-Strike: Global Offensive og League of Legends på PC samt FIFA på konsol. Ligaen kårer til maj Danmarksmesteren i eSport, som får mulighed for at repræsentere Danmark ved VM i eSport, som i 2018 foregår i Taiwan.
 
Drømmen er, at eSport bliver en olympisk disciplin, og at Danmark får medaljer med hjem fra OL i 2024.
 
Om eSportligaen
eSportligaen er Danmarks officielle eSport-liga, hvor danskerne kan konkurrere i eSport med og mod hinanden, og som hvert år kårer den officielle Danmarksmester i eSport. Bag den nye eSport-liga står Danmarks officielle eSport-forbund, eSport Danmark, i samarbejde med DGI, Dansk Firmaidrætsforbund og Ungdomsringen. eSportligaen drives af en almennyttig forening, hvis overskud går tilbage til eSporten.

 

Læs mere om eSportligaen

 
     
 
     
  Vind en rejse til Los Angeles og Paramount Studios  
     
   
     
  I samarbejde med Paramount+ giver vi nu én heldig vinder (og en rejsemakker) muligheden for at komme en tur til Los Angeles med fly, hotel og en eksklusiv tur rundt i Paramount Studios.
 
Beskriv dit liv med en filmtitel i kommentarfeltet, så deltager du i konkurrencen på YouSee Facebook side. Vi trækker en vinder 5. februar – konkurrencebetingelser står i slutningen af videoen på vores Facebook konkurrenceopslag.

 
Deltag i konkurrencen
 

Med Paramount+ hos YouSee får du adgang til en stribe af klassiske og nye film inden et år efter biografpremieren.

Venlig hilsen
YouSee


 

 
Cookies

Kontakt

Tarupparkens Antennelaug

Kontakt: Klik her