Nyt købstilbud på TDC Group
Forening: Tarupparkens A/L
Publiceret af: Anders Hinds Larsen
Dato: 15-02-2018 16:34:17
Kategori: Generelt
     
  Købstilbud på TDC Group fra konsortium  
     
   
     
  Den 1. februar informerede vi jer om, at TDC Group og MTG havde indgået en aftale, der skulle skabes Europas første fuldt integrerede medie- og kommunikationsudbyder. Med aftalen skulle YouSee, Get, Viasat, TV3, Viaplay og flere andre velkendte medievirksomheder samles i et selskab med en rækkevidde på mere end 10 mio. husstande i Norden.

Et konsortium bestående af Macquarie, ATP, PFA og PKA meddelte i går TDC’s bestyrelse, at de har til hensigt at fremsætte et tilbud til alle TDC’s aktionærer om at købe aktierne i TDC for kr. 50,25 pr. aktie, i alt kr. 40,3 mia. Vores bestyrelse har vurderet, at den pris er så attraktiv, at de vil anbefale vores aktionærerne at sige ja tak. Dette blev offentliggjort i forgårs. Selve tilbuddet bliver formelt først fremsat om 2-4 uger.

Når tilbuddet bliver formelt fremsat og dermed anbefalet af bestyrelsen, vil bestyrelsen samtidig tilbagekalde sin anbefaling om, at aktionærerne skal stemme for vores fusion med MTG. Det skyldes, at konsortiet ikke har ønsket at gennemføre fusionen.

Vi følger situationen og vil løbende informere jer.

Venlig hilsen
YouSee
 
   


 

 
Cookies

Kontakt

Tarupparkens Antennelaug

Kontakt: Klik her