Nyt om Apple TV
Forening: Tarupparkens A/L
Publiceret af: Anders Hinds Larsen
Dato: 04-12-2018 21:33:03
Kategori: Generelt
     
Stream tv-pakken direkte via Apple TV
 
       
    

Nu kan alle jeres beboere og medlemmer streame deres YouSee indhold på Apple TV. Tv-boksen er for mange en naturlig del af tv-pakken og giver bl.a. mulighed for at gemme favoritprogrammer i skyen. Der er dog også en del af jeres beboere/medlemmer, der hellere vil bruge f.eks. Apple TV til at streame deres underholdningspakke, og derfor har YouSee nu udviklet en app til Apple TV.

Med den nye app til Apple TV gør vi det nemmere at se tv på netop den måde, der passer dig bedst. Ved at gøre hele tv-pakken tilgængelig på Apple TV løfter vi kundeoplevelsen og kommer meget tæt på målet om at være til stede på alle de platforme, som danskerne benytter.

 
Se film
 

Fakta om YouSee's nye app til Apple TV

 
  ”YouSee Tv & Film” hentes som en normal app via ”App Store” på dit Apple TV
     
  Brugerne logger ind med deres normale YouSee-login.
     
  Herefter har brugerne adgang til det samme indhold, som de har på deres YouSee Tv & Film-tjeneste og deres tv-boks (dog er lejefilm og optagelse af programmer ikke tilgængelig endnu).
     
  Streaming-tjenesten YouSee Tv & Film er gratis for alle YouSee tv-kunder.
     
  Man skal have Apple TV 4 (4. generation) eller nyere for at kunne downloade YouSee-appen.
     

Sidste år lancerede vi en app til Android tv, og tidligere i år lancerede vi som den første distributør herhjemme en app til alle med et nyere Samsung-tv. Vi lancerer desuden en app til LG senere på måneden således at vi dækker alle de store platforme i Danmark. Og dermed kan tilbyde jeres beboere/medlemmer mulighed for at få en virkelig god virtuel tv-oplevelse med vores forskellige app.

 
Læs mere
 
 
     
 
 
Nu flytter YouTube ind på YouSee's tv-boks

 
 
   
 
YouTube bliver nu en integreret del af tv-boksen og får sin egen kanalplads. Dermed bliver den populære streamingtjeneste, som hver uge bruges af halvdelen af danskerne, en naturlig del af tv-oplevelsen.

YouTube på tv-boksen

 
  Mere end 40.000 YouSee-kunder har den nyeste 4K tv-boks (Humax YS4000), hvor YouTube nu integreres.
     
  De første kunder fik adgang til at se YouTube direkte på deres tv-boks den 4. september, mens størsteparten får adgang til YouTube fra den 11. september.
     
  Man kan placere YouTube på den kanalplads man ønsker, ellers ligger den på sidste plads i kanalrækkefølgen.
  Den nye 4K tv-boks (Humax YS4000) blev lanceret i januar 2018, og det er indtil videre kun kunder, der har kabel-tv og har købt denne boks, der har mulighed for at se YouTube som en integreret del af tv-oplevelsen.
     
  Det er muligt at få YouTube Premium-indhold på boksen, men man skal melde sig til på nettet, ikke via boksen.
     

Fakta om YouTube

 
  YouTube har over en milliard brugere – næsten en tredjedel af alle verdens internetbrugere – og hver dag ser disse brugere en milliard timers video, og der genereres milliarder af visninger.
     
  Hele YouTube, og sågar YouTube på mobilenheder alene, er nået ud til flere i aldersgrupperne 18-34 år og 18-49 år end nogen kanaler på kabel-tv i USA. 
     

God fornøjelse.

Venlig hilsen
YouSee
 
     
 
 


 

 
Cookies

Kontakt

Tarupparkens Antennelaug
Pårupvej 60
5210 Odense NV Tlf.: 66164358 Kontakt: Klik her