Nyt fra YouSee
Forening: Tarupparkens A/L
Publiceret af: Anders Hinds Larsen
Dato: 19-08-2019 20:57:57
Kategori: Generelt
     
 
     
 
     
I morgen starter en ny sæson af Premier League – og vi har sørget for, at jeres beboere og medlemmer kan se halvdelen af kampene på Xee! Få mere information om de kommende kampe, men tjek først, hvad Xee’s vært for Premier League, Signe Vadgaard, fremhæver, at man især kan glæde sig til i den nye sæson. 
 
 
 
     
  Hvem vinder mesterskabet i år  
     
  Klumme af Signe Vadgaard:

Nu kan jeg ikke vente længere, og jeg ved at mange af jer har det på samme måde!

Premier League er det ypperste inden for fodbold, og det bliver vanvittigt spændende at se, om mesterskabskampen bliver lige så intens og tæt som i sidste sæson. Premierekampen mellem Liverpool og oprykkerne fra Norwich giver et billede af, hvor stærke de røde fra Anfield er. Vi må formode – med en Champions League-triumf i bagagen – at de kommer buldrende fra land.

Måske bliver det denne sæson, at de går hele vejen og tager det første mesterskab siden 1990? Sidste sæson kunne Jürgen Klopps mandskab som bekendt ikke komme forbi Manchester City, selvom mesterskabskampen først blev afgjort helt på målstregen. Spørgsmålet er dog, om nogle af de andre storhold kan blande sig i år?

Hvordan ser det ud med Manchester United? Kan de hæve niveauet og komme med helt i top – og hvad med de tre Londonhold, Chelsea, Arsenal og Tottenham?

Følg med på Xee fra fredag den 9. august kl. 20.00, hvor jeg byder indenfor i vores nye Premier League League-studie.

Vi ses.
 
     
 
Læs mere om Premier League
 
     
 
     
  Post indhold om Premier League på jeres forenings Facebookside  
     
  Vi tilbyder her to post til jeres forenings Facebook side. Det eneste du skal gøre, er at klikke på et af nedenstående link og derefter:
 
  Er du administrator på jeres forenings Facebookside - skal du klikke 'Del' og derefter 'Del på side' og vælge din forenings Facebookside.
     
  Er du ikke administrator på jeres forenings Facebookside - så skal du klikke 'Del' og derefter 'Del i gruppe' og vælge din forenings Facebook gruppe. 
     
 
     
 
Del Facebook-post om Premier League - Kick Off
 
 

Del Facebook-post om Premier League - Signe Vadgaard

 
 
     
  Hvilke kampe skal du se?  
     
  Uanset om du skal se alle kampene, eller bare skal følge med, når dit hold spiller, har vi her et overblik over de to første runder, som vises på Xee. Og der er masser at se frem til!

RUNDE 1
Fredag den 9. august:
Kl. 20.00: Liverpool-Norwich

Søndag den 11. august:
Kl. 14.00: Newcastle-Arsenal
Kl. 17.00: Manchester United-Chelsea

RUNDE 2
Søndag den 18. august:
Kl. 14.30: Sheffield United-Crystal Palace
Kl. 17.00: Chelsea-Leicester
 
Sådan ser jeres beboere/medlemmer alle kampe

Har de allerede en Bland Selv-pakke, kan de blande TV3+ eller TV3 Max ind i deres tv-pakke og se de andre kampe fra Premier League, som vises på de to kanaler.
 
     
 
Læs mere om Bland Selv
 
     
  Venlig hilsen
YouSee
 
     
 
 
YouSee


 

 
Cookies

Kontakt

Tarupparkens Antennelaug

Kontakt: Klik her