Premier League på Xee samt generel info om YouSee
Forening: Tarupparkens A/L
Publiceret af: Anders Hinds Larsen
Dato: 26-08-2019 18:25:52
Kategori: Generelt
     
   
     
 
     

 
 
 
     
  Bliv klar til Premier League - hvem skal være den heldige vinder af 2 fodboldtrøjer  
     
  Når den nye Premier League-sæson bliver fløjtet i gang, kan jeres forening fremover se fodbold fra verdens bedste liga på YouSee's helt egen tv- og streamingkanal, Xee.
Der åbnes for studiet med et brag fredag den 9. august, når Liverpool tager imod Norwich på Anfield Road – og så venter der naturligvis en sand gyser om søndagen, når Manchester United møder Chelsea.

Og hvad er federe end at se fodbold i verdensklasse med en god ven, kæresten eller din fodboldglade søn eller datter? Lige nu kan 1 heldig vinder fra jeres forening vinde 2 valgfrie Premier League-fodboldtrøjer, så de kan blive klar til kampstart.

Del nedenstående post på jeres forenings Facebook side, så bliver det måske én fra jeres forening, som bliver den heldige vinder.
 
     
 
Del Facebook-opslaget nu
 
     
 
     
  Tag tv med på farten  
     
  Med YouSee Tv & Film-appen kan du tage dine tv-kanaler og streamingtjenester med dig overalt – ikke kun i Danmark, men i hele EU. Og så er appen så nem at bruge, at du kan lære det på fem minutter, og du kan starte her.

1. Kan jeg bruge appen på både mobil, tablet og computer ?
For at se tv på din smartphone eller tablet skal du downloade YouSee Tv & Film-app. Den kan du hente gratis i App Store eller Google Play. Når du har downloadet appen, skal du bruge dit YouSee-login for at få adgang til tv-kanalerne og streamingtjenesterne i din tv-pakke. Vil du se tv på din computer, skal du gå på tv.yousee.dk

2. Kan jeg se det, der bliver sendt lige nu?

Ja, det kan du ved at klikke på ikonet ”Tv-Guide”, som du finder øverst i appen. TV2 kan du på grund af rettigheder kun se på tablet, smartphone og pc, når du er på nettet via din YouSee-bredbåndsforbindelse – med mindre du har tilkøbt servicen TV2 UDE, som gør det muligt at se TV2 overalt i Danmark.Den koster 5 kr./mdr.

3. Trækker YouSee Tv & Film-appen på mit dataforbrug?
YouSee Tv & Film-appen henter data via internettet. Hvis din mobil, tablet eller pc er på en trådløs netforbindelse (Wi-Fi), bruger du ikke data fra dit abonnement. Vil du derimod se film eller tv, når du er på et mobilt netværk (4G), bruger du af den data, du har i dit mobilabonnement.
Det er en god idé at holde øje med dit dataforbrug. Det gennemsnitlige dataforbrug, når du streamer tv og film vil nemlig typisk være ca. 600 MB pr. time. Du kan altid følge dit dataforbrug på Mit YouSee.

4. Kan jeg bruge YouSee Tv & Film-appen i udlandet?
Yes, si og oui. Med appen kan du tage dine tv-kanaler, film og serier med dig til alle 36 EU-lande. Er du et sted uden trådløst internet, kan du bruge den data, der er inkluderet i dit mobilabonnement, til at streame. Du kan bruge youSee Tv & Film-appen uden for Danmark i 30 dage ad gangen, og du kan højst bruge 10 eller 15 GB af dine data, når du opholder dig i et EU-land uden for Danmark. Antallet af GB afhænger af dit abonnement, og du kan ikke bruge mere data end det, du har tilbage i den pågældende måned. Husk at holde øje med dit dataforbrug, da det ellers kan blive en dyr fornøjelse at se film i udlandet.

5. Virker Bland Selv på appen?
Har du Bland Selv i din tv-pakke, kan du også bruge denne funktion i YouSee Tv & Film-appen. Under ’Indstillinger’ finder du menupunktet ’Bland Selv’, hvor du kan skifte de kanaler, du ønsker. Du kan Blande Selv via appen, uanset om du befinder dig i Danmark eller et andet sted i EU.
 
     
 
Læs mere om tv på farten
 
     
  Venlig hilsen
YouSee
 
     
 
 
YouSee


 

 
Cookies

Kontakt

Tarupparkens Antennelaug

Kontakt: Klik her