Hvad er op og ned?
Forening: Tarupparkens A/L
Publiceret af: Anders Hinds Larsen
Dato: 01-10-2019 18:42:35
Kategori: Generelt
     
Kære medlemmer af Tarup Antenneforening.
Herunder kan I læse YouSees sidste opdatering af den megen medieomtale vedr. ændringerne af kanaludbuddet fra YouSee.
Når man trykker på linket nederst på siden (yousee.dk/tv2020), kan I på den side nederst bl.a. finde svar på nogen af de spørgsmål, som mange har lige nu. Der står fx omkring kanalpakkerne, at der vil komme nye oplysninger fra uge 40-48. Så snart vi ved mere i bestyrelsen, hører I nærmere. 
Hilsen Anders. 

  Hvad er op og ned?  
     
  Måske har de sidste dages mediedækning gjort det svært for dig at finde ud af, hvilke tv-kanaler du fremover kan se hos os. Derfor skylder vi dig også en forklaring på, hvad der er op og ned. Det er nemlig blevet fremstillet som om, vi ikke vil samarbejde med Discovery Networks, der bl.a. tilbyder Kanal 5 og Discovery Channel. Det er ikke korrekt.
 
Der sker ikke nogen ændringer i din tv-pakke lige nu

Frem til 1. januar 2020 vil din tv-pakke se ud, som den plejer. Herefter flytter kanalerne fra Discovery Networks ud af de faste pakker og bliver erstattet af andre kanaler og spændende nye tiltag som fx nye premierefilm fra Nordisk Film. Det kan du læse mere om på yousee.dk/tv2020 
 
De største sportsoplevelser er sikret

Vi vil gerne slå fast, at de største sportsoplevelser er sikret hos YouSee. Du har mulighed for at følge herrelandsholdet i deres kvalifikation til EM i fodbold i efteråret. Du kan se masser af OL. Du kan se hele Premier League og Champions League. Du kan følge de fleste Superligakampe - også næste år. Vi elsker nemlig også sport, og arbejder på at give alle sportsinteresserede adgang til så meget sport som muligt.
 
Vi vil fortsat gerne samarbejde med Discovery Networks

Vi synes, det skal være op til dig at bestemme, hvordan din tv-pakke skal se ud. For nogen elsker sport. Andre elsker naturprogrammer. Derfor vil vi meget gerne lave en aftale med Discovery Networks, hvor deres kanaler fortsat er tilgængelige for dig i vores Bland Selv-univers – så du selv kan vælge dem til og fra. For så er det hverken dem eller os, der bestemmer, hvordan din tv-pakke skal se ud. Det gør du.
 
Du kan læse mere om ændringerne og de nye tiltag på yousee.dk/tv2020.

Venlig hilsen
YouSee


 

 
Cookies

Kontakt

Tarupparkens Antennelaug

Kontakt: Klik her