Fri tale og SMS til Danmark + nyt indhold i TV2 Sport X.
Forening: Tarupparkens A/L
Publiceret af: Anders Hinds Larsen
Dato: 20-03-2020 13:25:28
Kategori: Generelt
     

 
     
   
 
     
  I den nuværende situation har mange danskere i udlandet ekstra stort behov for at komme i kontakt med familie og myndigheder - både i Danmark og lokalt. Alle mobilkunder i YouSee får nu mulighed for gratis at ringe og sms’e hjem indtil udgangen af april.
 
 
 
     
  Vi vil gerne hjælpe, hvor vi kan  
     
  Derfor åbner vi nu for, at alle med et YouSee Mobil-abonnement fra i dag og indtil udgangen af april gratis kan ringe og sms’e fra hele verden til Danmark og lokalt i det land de befinder sig i – samt modtage opkald. Det betyder, at de kan ringe og sms’e til familie, flyselskab og myndigheder uden at bekymre dig om regningen.

Alle mobilkunder i YouSee kan fra fredag den 20. marts gratis ringe og sms’e fra udlandet og hjem. Samtidig bliver det også gratis at ringe lokalt i det land, hvor de opholder sig, og modtage opkald i udlandet.

Den midlertidig løsning træder i kraft i dag fredag den 20. marts og løber indtil udgangen af april. Løsningen dækker følgende:
  • opkald fra udlandet til Danmark
  • sms fra udlandet til Danmark
  • lokale opkald i det land, man opholder sig i
  • modtaget opkald
Opkald via Facetime eller forskellige apps er ikke inkluderet i løsningen, da disse takseres som data. Den dækker heller ikke ved satellitopkald – altså opkald fra skib og fly.
 
     
     
 
     
  TV 2 SPORT X bliver midlertidigt til en filmkanal  
     
  Sportskanalen TV 2 SPORT X, som kan vælges i Bland Selv, bliver midlertidigt en filmkanal med 16 timers daglig underholdning, oplyser TV 2.

Mere end 100 titler lander på den midlertidig filmkanal, heriblandt store danske komediesucceser, som ’Klovn Forever’, folkekomedie-trilogien ’Alle for én’, ’Alle for to’ og ’Alle for tre’ skrevet af Mick Øgendahl samt og ’Dan Dream’ med Peter Gantzler, Casper Christensen, Frank Hvam og Lars Hjortshøj i hovedrollerne.

Første film på TV 2 SPORT X er spionthrilleren ’Atomic Blonde’, instrueret af David Leitch og kan ses i aften, fredag 20. marts, klokken 21.40.
 
     
     
  Venlig hilsen
YouSee
 
     
 
 

YouSee


 

 
Cookies

Kontakt

Tarupparkens Antennelaug

Kontakt: Klik her