Tilbage til de valgte pakker og programmer.
Forening: Tarupparkens A/L
Publiceret af: Anders Hinds Larsen
Dato: 20-04-2020 14:01:26
Kategori: Generelt
     
 
     
   
 
     
 
 
 
 
     
  Tv-pakker viser nu igen det valgte indhold  
     
  Alle kunder med en tv-pakke fik hen over påsken adgang til at se masser af nye tv-kanaler. Fra i dag mandag den 20. april går vi i gang med at ændre tilbage til kundens normale tv-pakke. De ekstra tilføjet tv-kanaler vil automatisk blive fjernet.
 
Ved åbning af ekstra tv-indhold fik jeres beboere og medlemmer adgang til alle tv-kanaler fra TV 2, NENT og Disney. Samt en lang række tv-kanaler, hvor de kunne fordybe sig i historie- og naturprogrammer eller finde ny underholdning til børnene.

Alle ekstra kanaler, som kunderne har kunne hygge sig med, er Bland Selv-kanaler. Savner jeres medlemmer og beboere derfor en eller flere kanaler i deres nuværende tv-pakke, kan en Bland Selv-pakke være en mulig løsning.  
 
Vi håber, I og jeres medlemmer/beboere har været glade for de ekstra tv-kanaler.
 
     
     
 
     
  YouSee-butikker er igen klar til at hjælpe med normale henvendelser  
     
  Tidligere har vi meldt ud, at der var begrænsninger for antal kunder, vi kunne lukke ind i vores butikker og at det primært kun var ved kritiske henvendelser de skulle henvende sig.

Nu er vi igen klar til at hjælpe med alle henvendelser, men opretholder dog fortsat de nødvendige forholdsregler for at minimere smitterisici blandt vores medarbejdere og i samfundet.  

Det betyder:
Vi går væk fra at kun håndtere kritiske henvendelser og tilbyder nu også hjælp til  almindelige henvendelser. Der vil dog være følgende forholdsregler:
  • Max. 10 kunder i butikken – afhængig af butik størrelse og antal medarbejdere i butikken
  • YouSee-butikker i landets storcentre vil fortsat være lukket.
 
     
     
  Venlig hilsen
YouSee
 
     
 
 
YouSee


 

 
Cookies

Kontakt

Tarupparkens Antennelaug

Kontakt: Klik her