YouSee - info til medlemmerne.
Forening: Tarupparkens A/L
Publiceret af: Anders Hinds Larsen
Dato: 14-11-2021 07:02:11
Kategori: Generelt
     
YouSee
 
  Nogle ting er bare bedre sammen. Fodbold og venner. Popcorn og film. Men vidste du, at det også gælder dit tv og internet? Læs, hvad det betyder for dig, mød Danmarks nye streamingtjeneste, og få gode råd til at undgå konflikter om skærmbrug i hverdagen i samarbejde med Børns Vilkår.  
  Vidste du, at dit tv og internet passer sammen?  
  Du har både tv og internet fra YouSee, og det er der flere fordele ved. Men der er måske også nogle fordele, du ikke kender? Vidste du fx, at vi løbende tester sammenspillet mellem dit tv og internet, så du får den bedste og mest stabile forbindelse? Og vi specialudvikler softwaren i vores tv-boks, så den spiller perfekt sammen med din router? Alt sammen for at give dig den bedste tv- og streamingoplevelse. Nogle ting er bare bedre sammen, og det gælder også tv og internet fra YouSee.
 
 
 
Læs mere her
 
  Byd velkommen til HBO Max  
  Der er landet en ny streamingtjeneste i Danmark – og den kan du selvfølgelig vælge, hvis du har en tv-pakke med Bland Selv.

HBO Max byder på masser af underholdning for hele familien. Serier i verdensklasse, de nyeste storfilm og et kæmpestort børneunivers. Her finder du favoritserier som ‘Game of Thrones®’, ‘Chernobyl’, ‘The Handmaid’s Tale og nye sæsoner af ’Succession’ og ’Beforeigners’. Og det er også her, at du kan se Carrie og veninderne fra ’Sex and the City’ vende tilbage i den helt nye serie ’And Just like That’.

HBO Max erstatter HBO Nordic. Har du allerede HBO Nordic i din tv-pakke, kan du udskifte den til HBO Max i Bland Selv via YouSee Tv & Film-appen, tv.yousee.dk eller din tv-boks.

Husk, at du nemt kan prøve nye streamingtjenester og tv-kanaler, når du har Bland Selv.
 
 
Lær HBO Max at kende
 
  YouSee sætter fokus på skærmtid sammen med Børns Vilkår  
  Skærmtid er den hyppigste årsag til konflikter, når børn og forældre er uenige om brugen af digitale medier*. Børns Vilkår har i samarbejde med YouSee samlet en række gode råd om skærmtid i familien, så I sammen kan få en bedre digital hverdag. Sammen.

Få tips til en bedre digital hverdag og prøv "skærmtjekket", hvor du kan blive klogere på, hvordan skærme påvirker din families digitale hverdag.

*Epinions-undersøgelse foretaget for Børns Vilkår og YouSee blandt forældre med børn i alderen 6-12 år, 2021
 
 
 
Få gode råd om skærmtid
 


 

 
Cookies

Kontakt

Tarupparkens Antennelaug

Kontakt: Klik her