Orientering om fibernet i vores område.
Forening: Tarupparkens A/L
Publiceret af: Anders Hinds Larsen
Dato: 05-06-2022 11:41:45
Kategori: Generelt
     
Kære medlemmer.
Der er heftig aktivitet i postkassen fra udbydere af fibernet. Derfor lige en lille orientering fra foreningen.
Og som forening har vi ingen indflydelse/aktier i diverse tilbud. Den enkelte husstand kan frit vælge, om man vil modtage tilbud om etablering af fibernet. Der har, så vidt jeg er orienteret, været to forskellige aktører på banen, Waoo og Onefiber. Og som jeg har hørt, så er der nu indgået "gravelicens" med Onefiber, hvilket forklarer deres 2. omdelte orienteringsblad, hvor de aktivt siger, at de udruller fibernet samt en tidsplan derfor. Det kan tilføjes, at Onefiber KUN leverer Internet.
Bestyrelsen agter at deltage på et af deres orienteringsmøder i Paarup Hallen, så vi i foreningen kan følge udviklingen så tæt som muligt. Fx er jeg meget interesseret i at høre, hvordan de genetablerer et evt. overgravet coax-kabel fra foreningens net. Andre steder hører jeg, at overgravede kablet bliver splejset sammen, i stedet for at blive udskiftet, hvilket vil forringe kvaliteten. 
Men alt i alt kommer fiberudrulningen ikke bag på nogen, og foreningen hilser selvfølgelig den kommende konkurrencen velkommen.
Hilsen - Anders Hindse, formand. 


 

 
Cookies

Kontakt

Tarupparkens Antennelaug

Kontakt: Klik her